Slik får du maksimert boligsalget
Gi din stemme

For å sikre at du får mest mulig ved boligsalget eller en pris du kan leve med, er det viktig å hendende seg til riktig målgruppe. Ved å appellere til kjøpergruppen er sjansen større for en het budkrig.  Slik gjør du det:

Puss opp fasaden

De fleste som kjøper en bolig vil gjerne kunne flytte rett inn, og eventuelt gjøre mindre oppussingsarbeid på et senere tidspunkt. Du bør altså pusse opp fasaden og strukturen på huset slik at det er nymalt og at for eksempel benkeplater ikke har synlige skader. Mal også gjerder og rettverk på terrassen, og ellers kledningen på huset, slik at det ser bra ut. Dersom det er problemer med isolasjon og vinduskarmer kan du med fordel også fikse dette for å øke summen du får på boligen.

Det elektriske og rør

Hvordan står det til med det elektriske anlegget i boligen, og hvordan er det med rørene? Dersom du skal selge boligen slik at noen kan flytte rett inn bør slike ting være i orden. Selger du på den andre siden et oppussingsobjekt er det ikke nødvendig å pusse opp våtrom. Her er det likevel et stort men, og det gjelder dersom det er fuktskader eller råte, dette bør ordnes opp i med en gang. Det samme gjelder kjøkkenet, da den nye eieren vil preferere å pusse opp boligen etter han, hennes eller deres ønske.

Gjør altså oppussing av det kosmetiske, uten å gjøre større endringer enn nødvendig som har store kostnader.